Máj 2024
PUSŠPSN
2

W17 EHF Euro 2015

Zuzana Surovčíková oslávila narodeniny víťazstvom


20.03.2011


V deň sobotňajšieho stretnutia 23.kola WHIL proti českému Olomoucu oslávila svoje 24.narodeniny. Po víťaznom zápase tak mala určite minimálne dvojnásobnú radosť a o to väčší dôvod oslavovať.


Mladá hádzanárka prišla do Bánoviec pred sezónou, aby posilnila nováčika Interligy naposte krídla. Aj s jej prispením sa BHaK nachádza aktuálne na šiestej priečke v tabuľke a po víťazstve nad Olomoucom si zaistil už aj istú účasť v play-off. Českému družstvu, ktoré figurovalo pred sobotňajším stretnutím 23.kola na siedmej priečke s bodovou stratou na šiestemiesto, tak Bánovčanky ešte viac odskočili a navýšili svoj náskok už na tri body. Práve pre Zuzku mal zápas s Olomoucom možno trošku špecifickú príchuť, keďže v deň ťažkého duelu oslavovala svoje narodenie už dvadsiaty štvrtýkrát.

Mali sme veľmi dobrý vstup do stretnutia a úvod zápasu tak bol z naše strany vynikajúci. V šatni bola pred zápasom výborná nálada, čo sa odzrkadlilo aj na palubovke, respektíve na našej hre, i keď boli v zápase chvíľky, v ktorých sme maliútlm, väčší výpadok. Na druhej strane, aspoň to bolo zaujímavé pre diváka na tribúne,“poznamenala Zuzana s úsmevom po zápase na margo víťazstva nad Olomoucom. V ňom sa presadila na svojom poste aj gólovo, keď štyrikrát prekonala brankárku Raníkovú.

19.marec 2011 jej tak priniesol okrem množstva darčekov či gratulácií určite aj radosť z dvoch bodov a nás zaujímalo, aký je to pocit „pracovať“ práve v deň svojich narodenín.„Podobné veci si netreba uvedomovať. Hralo sa mi dobre, no fakt, že mám narodeniny,som pociťovala len kvôli tomu, že všetci naokolo mi blahoželali. Do zápasu som nastúpila s tým, ako keby narodeniny nemám, čiže presne tak isto, ako do každého iného,“ odpovedala na otázku mladá „krídelníčka“.

Kto je Zuzana Surovčíková?



Narodená: 19.3.1987
Miesto narodenia: Trenčín
Výška: 158 cm
Váha: 56 kg
Post: ľavé krídlo

Sezóna 2010/2011:
Klub: BHaK Bánovce nad Bebravou
Počet štartov: 22
Počet všetkých gólov: 77 (2.najlepšia strelkyňa družstva)
Poradie: 38.miesto v poradí kanonierok
Najviac gólov: 8 v zápase 3.kola Trenčín - Bánovce 23:32
Priemer (góly) : 3,5 na zápas
Počet ŽK: 3
Trestné minúty: 8 (4 menšie tresty)

Na záver by sme sa aj my chceli pripojiť ku gratulantom a popriať Zuzke všetko najlepšie, abyju poslúchalo zdravie, darilo sa jej nielen v športovom, ale aj osobnom.

Zdroj: www.bhak.sk



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL