Apr 2024
PUSŠPSN
25

W17 EHF Euro 2015

Slovenskí rozhodcovia idú v Európe na dračku


24.03.2011


Dvojica Karlubík, Struhár bude rozhodovať štvrťfinále PVP, Brunovský, Čanda štvrťfinálový zápas Víťazov pohárov mužov EHF, Mandák,Rudinský kvalifikáciu kadetiek na Islande


Na deň 26.3.2011 dostali slovenskí medzinárodní rozhodcovia Igor Karlubík - Slavomír Struhár nomináciu na štvrťfinálový zápas PVP mužov medzi družstvami VfL Gummersbach z Nemecka a Elverum Handball Herrer z Nórska. Je to ďalšie ocenenie slovenských rozhodcov v aktuálnej sezóne.

EHF v rozmedzí pár dní rozhodla, že dvojica Brunovský - Čanda bude tento víkend - 26.3.2011 - rozhodovať štvrťfinálový zápas Víťazov pohárov mužov EHF medzi RK Maribor a AS San Antonio.
Dôvera v našich rozhodcov pokračuje a ten istý pár bol nominovaný  16/17.4.2011 rozhodovať semifinále žien medzi EHF Pohára medzi Holstrebro (DEN) a Ladou (RUS).

Včera odletel na Island najmladší pár EHF  Boris Mandák- Mario Rudinský / práve včera dovŕšil 22 rokov/, ktorým EHF zverila vedenie zápasov v II. kvalifikačnej skupine kadetiek, ktorá sa hrá v Reykjavíku za účasti družstiev  SUI,ESP, CRO a domáceho Islandu. Pre mladý pár zo Slovenska je to po piatich stretnutiach, ktoré  rozhodovali v tejto sezóne v pohároch EHF daľšia nominácia, ktorá  potvrdzuje vysoké renomé naších rozhodcov v rámci IHF a EHF .




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL