Mar 2024
PUSŠPSN
28

W17 EHF Euro 2015

O zápas v Steel aréne enormný záujem


14.04.2011


Po prvej tisícke vstupeniek na kvalifikačné stretnutie s Čiernou Horou sa len tak zaprášilo.


Nevídaný záujem prevláda v športovej verejnosti o jedinečný hádzanársky zápas pod strechou košickej Steel arény. V domovskom stánku úradujúcich majstrov Slovenska HC Košice a dejisku blížiacich sa majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji sa v nedeľu 12. júna 2011 o 16.00 hod. odohrá záverečný zápas kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2012 medzi Slovenskom a Čiernou Horou. Vedenie slovenskej hádzanárskej federácie - v očakávaní osláv postupu na európsky šampionát do Srbska - zvolilo za dejisko metropolu východu a jej skvost - Steel arénu. Leitmotívom je nielen fakt, že vo výbere trénera Zoltána Heistera je viacero hráčov s košickým domicilom, ale hlavne možnosť zaplniť do posledného miestečka spomínaný športový stánok. "Presne tak. Hádzanú na reprezentačnej úrovni chceme ukázať čo najširším masám a zároveň sa snažíme dejiská domácich stretnutí rotovať po celom Slovensku. V tejto kvalifikácii sme hrali už v Považskej Bystrici proti Izraelu, Švédov sme hostili v bratislavskej HANT aréne na Pasienkoch, nuž a Čiernu Horu ukážeme východniarom. Pevne veríme, že spoločne oslávime postup majstrovstvá Európy a zároveň dosiahneme historicky najvyššiu návštevu na hádzanárskom stretnutí v rámci územia Slovenska," informoval generálny sekretár Slovenského zväzu hádzanej Martin Simonides.

O tom, že športová verejnosť má o jedinečné hádzanárske predstavenie v multifunkčnej Steel Aréne veľký záujem, svedčia aj počty predaných či rezervovaných vstupeniek z prvých dvoch dní predaja. "Po prvej tisícke lístkov sa v rekordne krátkom čase už zaprášilo, konkrétne sa už predalo 195 vstupeniek a ďalších 825 je rezervovaných. Musíme priznať, že nás to nesmierne teší a pevne veríme, že sa nám spoločne podarí vypredať hľadisko Steel arény," dodal Martin Simonides.

Vstupenky si môžete rezervovať na tomto linku http://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?ID=65121, alebo zakúpiť osobne v predajných miestach siete Ticketportal.



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL