Apr 2024
PUSŠPSN
18

W17 EHF Euro 2015

Hádzaná naživo na Digi Sport!


14.04.2011


Dobrá správa! Play-off ženskej i mužskej hádzanej sa dostane na televíznu obrazovku.


Vyraďovacie zápasy extraligy mužov, ako aj národné semifinále a finále ženskej WHIL sezóny 2010/11 dostane priestor na športovom kanáli Digi Sport. „Sme veľmi radi, že ani v tomto roku nebudú diváci ukrátení o kvalitnú extraligovú hádzanú, ktorú na základe vzájomnej dohody ponúkne televízny kanál Digi Sport. Séria priamych prenosov odštartuje už najbližšiu sobotu prvým semifinálovým zápasom extraligy mužov Považská Bystrica – Košice, v stredu 20. apríla diváci uvidia druhé semifinále Nové Zámky – Prešov. Na obrazovky sa pochopiteľne dostane aj ženská hádzaná, ktorej semifinálová séria sa začína 30. apríla a v prvý májový deň je naplánovaný duel Šaľa – Bánovce,“ pripomenul generálny sekretár SZH Martin Simonides.  

Podľa šéfredaktora Jaroslava Šišoláka  Digi sport odvysiela dovedna desať priamych prenosov z najzaujímavejších hádzanárskych duelov vrátane finálových súbojov. „Poznáme kvalitu i kredit produktu hádzaná, ktorá je nielen veľmi populárny, úspešný, ale po futbale a hokeji tretí najsledovanejší šport na Slovensku. Je významným spestrením a obohatením programovej štruktúry Digi Sport, k čomu prispel aj posledný vydarený priamy prenos z kvalifikácie o postup na ME mužov 2012 Slovensko – Švédsko,“ povedal Jaroslav Šišolák.

Úvodný priamy prenos z 1. semifinále extraligy hádzanárov P. Bystrica – Košice má na Digi Sport stanovený začiatok v sobotu 16. apríla o 17.55 h.




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL