Máj 2024
PUSŠPSN
2

W17 EHF Euro 2015

Prešov stále bez nového trénera


04.05.2011


Otázka vzniku nadnárodnej súťaže hádzanárov "Regional "S" League" stále otvorená.


PREŠOV 4. mája (SITA) - Hádzanári Tatrana Prešov zatiaľ stále nepoznajú meno nového trénera, ktorý ich povedie v sezóne 2011/2012. Rokovania vedenia klubu smerovali k tomu, že koučom úradujúceho slovenského majstra bude Chorvát Zdravko Zovko.

"Na príchode nového kormidelníka stále pracujeme. Najhorúcejším kandidátom je chorvátsky tréner Zovko. V okruhu kandidátov sú však aj iné mená. Verím, že v najbližších dňoch už budeme môcť zverejniť meno nástupcu Rastislava Trtíka," citoval Korzár manažéra Tatrana Miroslava Šostáka.

Už to vyzeralo, že projekt nadnárodnej súťaže hádzanárov (Regional "S" League), ktorej premiérový ročník sa mal začať už v auguste aj s Prešovom medzi účastníkmi, sa odkladá. Podľa aktuálnych informácií však ešte existuje šanca, aby sa predsa len začalo hrať od nadchádzajúcej sezóny.

"Momentálne prebiehajú ďalšie kolá rokovaní. Nedovolím si teraz tvrdiť, či súťaž bude alebo nebude, preto zatiaľ nechceme otvárať témy, v akých súťažiach bude účinkovať Tatran Prešov v novej sezóne. Jasno v tom by sme mali mať približne v polovici mája," dodal Šosták. 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL