Máj 2024
PUSŠPSN
3

W17 EHF Euro 2015

Pompoša strieda v Bánovciach Ľ. Popluhár


25.05.2011


Ivan Pompoš mieri od žien Bánoviec k mužom Tatrana Prešov, bývalý kouč ženskej reprezentácie SR Ľubomír Popluhár sa vracia na ligovú scénu.


Hádzanárky Bánovského HK Gabor Bánovce nad Bebravou pôjdu do sezóny 2011/2012 pod vedením nového kormidelníka. Doterajší hlavný kouč Ivan Pompoš, ktorý v priebehu uplynulého ročníka nahradil na trénerskej lavičke nováčika súťaže Štefana Kelemena a potom vybojoval so svojimi zverenkami bronz v národnom play-off, je totiž na odchode.  "Pompoš dostal ponuku, aká sa už podľa mňa nemusí opakovať. V Tatrane Prešov by mal robiť asistenta trénera pri A-tíme mužov a zároveň byť kormidelníkom staršieho dorastu," uviedol pre agentúru SITA generálny manažér bánovského klubu Ivan Katrinec, ktorý už má pripravenú aj adekvátnu náhradu: "Zmluva ešte nie je podpísaná, ale som už dohodnutý s Ľubomírom Popluhárom." Bývalý kouč ženskej reprezentácie SR nepôsobil v uplynulých sezónach na klubovej úrovni, takže to bude pre neho návrat na ligovú scénu.

Bánovce nad Bebravou zatiaľ nevedia, kde budú hrávať v nasledujúcom ročníku. "V hre je aj fúzia s Partizánskym. Hovoril som s tamojším primátorom a dostal som od neho lukratívnu ponuku. Keďže zatiaľ nevieme, ako sa to vyvŕbi, ešte sme neriešili našu prípadnú účasť v európskych pohároch. Z hráčskeho kádra odchádza Slovinka Geričová, máme rozrobené príchody piatich hráčok," dodal I. Katrinec.

Zdroj: SITA



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL