Máj 2024
PUSŠPSN
3

W17 EHF Euro 2015

Daniš k mladším dorastenkám, Iuventa chce Kovaličkovú


26.05.2011


Dušan Daniš bude po ženách trénovať mladšie dorastenky, Iuventa chce angažovať pivotku z Trenčína.


Tréner Dušan Daniš v sobotu priviedol hádzanárky Iuventy Michalovce k zisku štvrtého titulu majsteriek Slovenska v histórii klubu. Sobotňajší tretí zápas finálovej série na palubovke Slovana Duslo Šaľa bol nateraz jeho posledným na lavičke družstva žien Zemplínčaniek, kde ho od novej sezóny 2011/2012 nahradí Maďar József Vura.
 
Šesťdesiatštyriročný skúsený kormidelník však nezostal dlho bez práce a opäť sa vracia k mládeži. "Na utorňajšom zasadnutí správnej rady sme schválili Dušana Daniša za trénera mladších dorasteniek. Starší dorast naďalej povedie Tomáš Hlavatý, ktorý bude mať kumulovanú funkciu s postom asistenta pri ženskom tíme," uviedol pre Korzár športový riaditeľ Iuventy Pavol Mačičák.

Vedenie michalovského klubu zatiaľ nechce komentovať informácie o údajnom príchode slovinskej spojky Laury Geričovej z Bánovského HK Gabor Bánovce nad Bebravou, ale zároveň priznalo interes o hráčku HK Štart Trenčín Michaelu Kovaličkovú. "Máme záujem o reprezentačnú pivotku Michaelu Kovaličkovú. V priebehu budúceho týždňa s ňou nadviažeme rokovania a verím, že sa dohodneme. O jej služby sme sa interesovali už pred rokom, ale vtedy zabránila jej príchodu zmluva s Trenčínom," dodal pre regionálny denník P. Mačičák.

Zdroj: SITA



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL