Máj 2024
PUSŠPSN
17

W17 EHF Euro 2015

Lukačín zostáva v Šali, Dubajová na odchode


01.06.2011


V HK Slovan Duslo Šaľa predĺžili zmluvu s trénerom Michalom Lukačínom a neobnovili kontrakt so spojkou Katarínou Dubajovou.


Hádzanárky HK Slovan Duslo Šaľa povedie aj v nadchádzajúcej sezóne Michal Lukačín. Pod jeho taktovkou získali Šalianky v uplynulej sezóne v národnom play-off strieborné medaily, keď sa prebojovali až do finále, v ktorom nestačili na Iuventu Michalovce (0:3). "S Lukačínom sme dohodli na pokračovaní spolupráce. Zmluva je už podpísaná. Ako je to v našom klube zvykom, predĺžili sme ju o ďalší rok," informoval agentúru SITA sekretár šalianskeho klubu Ladislav Kovács.

Michalovský rodák Lukačín si sadol na lavičku v Šali vlani v lete a hneď v úvodnej sezóne svojho pôsobenia doviedol omladený tím k vicemajstrovskému titulu.

Káder Šale by mal zostať pokope, jedinou zatiaľ istou odchádzajúcou hráčkou je skúsená spojka Katarína Dubajová, ktorá sa do družstva Dusla vrátila v priebehu sezóny po materskej dovolenke. "Poďakovali sme sa jej za odvedené služby, ale ďalej s ňou už nepočítame, preto sme s ňou neobnovili kontrakt," poznamenal Kovács, podľa ktorého zostáva ešte dotiahnuť podpisy zmlúv so Simonou Szarkovou a Patríciou

Zdroj: SITA



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL