Máj 2024
PUSŠPSN
17

W17 EHF Euro 2015

Bánovce pokračujú, prihlásili sa do WHIL


01.06.2011


Fúzia Bánoviec s Partizánskym sa teraz neuskutoční, Katrinec sa do budúcnosti spojeniu s iným klubom nebráni


BÁNOVCE NAD BEBRAVOU 1. júna (SITA) - Bánovský HK Gabor Bánovce bude aj v sezóne 2011/2012 účinkovať v spoločnej slovensko-českej súťaži hádzanárok WHIL. V uplynulých dňoch sa objavili úvahy o možnom odchode ženského družstva, ktoré v nedávno skončenom ročníku získalo ako nováčik bronz, do Partizánskeho, ale podľa informácií na klubovej stránke bude hádzaná pokračovať v Bánovciach.

   "Po viacerých rokovaniach s primátorom mesta Bánovce nad Bebravou pánom Chovancom sme dospeli k dohode, že hádzanársky klub bude pokračovať v Bánovciach. Dnes som poslal prihlášku do WHIL extraligy,“ citovala stránka Bánovského HK slova generálneho manažéra Ivana Katrinca.

   Z fúzie s Partizánskym od najbližšej sezóny teda nebude nič, ale Katrinec nevylučuje do budúcnosti spojenie s iným klubom: "Spolupráci s Partizánskym či Trenčínom sa nebránime. Na rozhodnutie z Partizánskeho sme nemohli už dlhšie čakať a keďže sme našli spoločnú reč s mestom Bánovce, dohodli sme sa. Ide nám všetkým o hádzanú a o to, aby dievčatá, ktoré ju chcú hrať, mali tú možnosť. Preto by sme dokázali pomôcť ako Partizánskemu, tak aj Trenčínu, keďže ten má tiež veľké problémy a nevie, či bude mať kde hrať."

  



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL