Apr 2024
PUSŠPSN
19

W17 EHF Euro 2015

V Bratislave M-SR, tituly obhajujú Engerau a Hysterky


17.06.2011


Summer Club Incheba v Bratislave dejiskom 10. ročníka medzinárodného turnaja v plážovej hádzanej Hummel Beach Handball


BRATISLAVA 17. júna (SITA) - Oba víkendové dni budú v Bratislave patriť otvoreným majstrovstvám Slovenska mužov a žien v plážovej hádzanej. Jubilejný 10. ročník medzinárodného turnaja, ktorý je súčasťou európskej série podujatí v tomto športovom odvetví, sa opäť uskutoční v Summer Club Incheba v Petržalke. V minulosti sa tento bratislavský turnaj konal v rôznych areáloch - Pri Habánskom mlyne na Patrónke, Radosť na Štrkovci, Magio pláž na Tyršovom nábreží.
   
"Na Hummel Beach Handball 2011 máme prihlásených 18 družstiev, 7 ženských a 11 mužských, medzi ktorými sú aj dvaja zahraniční účastníci. Jeden tím bude z Rakúska a jeden zo Španielska. Podujatie spestrí autogramiáda slovenského hádzanárskeho reprezentanta Martina Straňovského, pripravený je aj ďalší sprievodný program," poznamenal hlavný organizátor Vladimír Čanda z agentúry ŠKP-Šport.
   
Pri Inchebe sa bude v kategórii žien bojovať o titul na 10. M-SR, u mužov sa rozhodne už o 13. národnom šampiónovi. Prvenstvá z vlaňajšieho turnaja opäť obhajujú Hysterky (môžu získať piaty triumf v rade) a Engerau (majú šancu na víťazný hetrik). Po oba dni sa začína o 8.00 h. V sobotu 18. júna sú na programe duely v základných skupinách. Bratislavské podujatie v plážovej hádzanej, na ktorom sa predstavia viacerí hráči a hráčky aj z najvyšších domácich hádzanárskych súťaží, vyvrcholí v nedeľu 19. júna súbojmi o konečné umiestnenie.





SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL