Máj 2024
PUSŠPSN
17

W17 EHF Euro 2015

Kelemen trénerom ŠKP Piccard Senec


18.06.2011


Štefan Kelemen opäť na lavičke družstva z WHIL.


Trénerom účastníka spoločnej slovensko-českej súťaže v hádzanej žien (WHIL) ŠKP Piccard Senec bude v ročníku 2011/2012 Štefan Kelemen, ktorý na interligovej scéne pôsobil aj v uplynulej sezóne. V januári však musel predčasne opustiť post kormidelníka nováčika WHIL BHK Gabor Bánovce nad Bebravou.

"Trochu som si oddýchol, ale potom mi už začala hádzaná chýbať. Vzápätí som prijal ponuku Senca a vývoj udalostí v uplynulých dňoch nám priniesol možnosť hrať WHIL. Padlo nám to vhod a mňa osobne aj potešilo," uviedol pre agentúru SITA Š. Kelemen, ktorý v minulosti úspešne trénersky pôsobil aj v Šali (2 majstrovské tituly a triumf v Slovenskom pohári) a Banskej Bystrici.

Zloženie kádra družstva, ktoré bude pod seneckou hlavičkou účinkovať v súťaži namiesto trojnásobného slovenského šampióna ŠKP Bratislava, je zatiaľ otvorené. "V pondelok máme stretnutie s hráčkami, po ktorom budeme vedieť viac. Musíme si počkať na ich vyjadrenie, či budú chcieť pokračovať u nás za ponúknutých podmienok. Trénovať a hrávať zápasy budeme v Pezinku. Hlavnú časť letnej prípravy začneme 11. júla," dodal Kelemen.

Zdroj: SITA



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL