Apr 2024
PUSŠPSN
23

W17 EHF Euro 2015

Prvé body pre Bardejovčanov


15.09.2011


Tréner MHC Bardejov Slavomír Krok bol spokojný len s víťazstvom


Nováčik najvyššej slovenskej súťaže hádzanárov MHC Bardejov sa prvého bodového zisku v sezóne dočkal v 3. kole, keď v stredajšom stretnutí extraligy zdolal HK Topoľčany najtesnejším rozdielom 30:29 (19:16).

Kľúčovými momentmi boli úvodné minúty po prestávke, keď domáci išli do štvorgólového vedenia. Tréner Šarišanov Slavomír Krok bol napokon spokojný len s výhrou: "V úvode nám nefungovala obrana a brankár Fabián nechytil nič, hráči podali nezodpovedný výkon. Po prestávke sme sa zlepšili v defenzíve, podržal nás gólman Popčák, ale plnenie taktických pokynov zostalo v šatni. Boli sme pripravení na osobné bránenie Mazúra. Záver bol dramatický, lebo sme nepremenili tri sedemmetrové hody a ďalšie šance."

Kormidelník Topoľčian Dezider Jakubička zdôraznil, že bol to súboj tímov, ktoré nemajú dostatočne kvalitnú lavičku a ťahajú to väčšinou so šiestimi hráčmi. "Napriek prehre musím pochváliť nášho brankára Rafaela, ktorý podal v druhom polčase fantastický výkon. Len škoda, že sme to nezužitkovali na víťazstvo," poznamenal Jakubička.

SITA



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL