Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

Hlohovčania proti Dragunasu dvakrát doma


23.09.2011


HC SPORTA Hlohovec privíta v 2. kole PVP litovský tím Žemaitijos Dragunas dvakrát v domácom prostredí


Hádzanári HC SPORTA Hlohovec vstúpia do pohárovej Európy 2011/2012 domácim dvojzápasom. Funkcionári aktuálneho lídra tabuľky slovenskej extraligy sa s predstaviteľmi litovského tímu Žemaitijos Dragunas dohodli, že obe stretnutia 2. kola Pohára víťazov pohárov sa uskutočnia v hlohovskej hale na Zábraní.

"Pôvodne sme uvažovali, že vycestujeme za súperom my. Nevedeli sme však nájsť priamy let, museli by sme letieť cez Lotyšsko a priznám, že sme mali z toho obavy. Tieto okolnosti nás prinútili ponúknuť súperovi možnosť hrať dvakrát u nás. Litovčania si stanovili podmienky, ktoré sme odsúhlasili. Im potom trochu dlhšie trvalo, kým to podpísali, ale už je všetko v poriadku. Od štvrtka máme dohodu, ktorá sa zrodila ľahšie, ako sme pôvodne predpokladali, spečatenú aj písomne," uviedol pre agentúru SITA prezident HC SPORTA Patrik Voltmann, ktorý na margo ekonomickej otázky tejto záležitosti dodal: "Bude nás to stáť približne rovnako, ako keby sme museli cestovať do Litvy."

Hlohovčanov by v prípade postupu cez Dragunas čakal v boji o postup do osemfinále dánsky Aarhus Handbold, s ktorým by sa zverenci trénera Juraja Jurajova stretli 26./27. novembra, resp. 3./4. decembra. Výhodu domáceho prostredia v odvete by mal severský súper.

Pohár víťazov pohárov v hádzanej mužov 2011/2012 - 2. kolo
(prvý zápas 8. 10. 2011 o 18.00 h - odveta 9. 10. o 18.00, oba duely v Hlohovci):
HC SPORTA Hlohovec (SR) - Žemaitijos Dragunas (Lit.)


SITA



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL