Apr 2024
PUSŠPSN
24

W17 EHF Euro 2015

Už zajtra kvalifikačný zápas žien Slovensko - Chorvátsko


21.10.2011


V sobotu 22.októbra sa odohrá v Michalovciach kvalifikačný zápas žien na ME 2012 v Holandsku


Hádzanárky slovenskej reprezentácie sa vrátili domov z Dánska štvrtok 20.októbra, kde v stredu absolvovali ich úvodný zápas v kvalifikačných bojoch o postup na ME 2012 v Holandsku. Výsledok prvého zápasu s Dánskom nie je pre naše hráčky priaznivý 24:36(14:15). No trénerská dvojica Peter Sabadka - Lenka Černá sa spolu s hráčkami otriasli a naplno sa už pripravujú v Michalovciach na blížiaci sa zápas s Chorvátskom.
Pozývame všetkých fanúšikov hádzanej na druhý zápas tohtoročnej kvalifikácie na ME 2012, ktorý sa odohrá v Michalovciach Chemkostav Aréne o 18:00 hodine.
Vstupné: 3 € v deň zápasu v pokladniach Chemkostav Arény

Povzbuďme všetci naše reprezentantky a vytvorme im vynikajúcu atmosféru počas zápasu !


Nominácia hádzanárok Slovenska na zápas s Chorvátskom
Brankárky: Žaneta Tóthová (Cercle Dijon Bourgogne/Fr.), Lucia Gubiková (Iuventa Michalovce), Zuzana Školková (HK Danlog Partizánske).
Pivotky: Ivana Trochtová (HK Slovan Duslo Šaľa), Patrícia Wollingerová (Iuventa Michalovce).
Krídla: Dagmar Stuparičová (Thuringer HC/Nem.), Lucia Súkenníková (HK Britterm Veselí nad Moravou/ČR), Simona Pileková (HK Slovan Duslo Šaľa), Katarína Hvostaľová (Iuventa Michalovce), Terézia Szollosiová (Iuventa Michalovce), Zuzana Hollá (Iuventa Michalovce).
Spojky: Petra Popluhárová (Thuringer HC/Nem.), Martina Školková (Cercle Dijon Bourgogne/Fr.), Veronika Pajtášová (Cercle Dijon Bourgogne/Fr.), Alžbeta Tóthová (DHC Sokol Poruba/ČR), Katarína Dubajová (DHC Sokol Poruba/ČR), Zuzana Drotárová (HK Britterm Veselí nad Moravou/ČR), Monika Rajnohová (HK Britterm Veselí nad Moravou/ČR), Alžbeta Polláková (Iuventa Michalovce), Martina Košíková (HK Danlog Partizánske).




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL