Apr 2024
PUSŠPSN
19

W17 EHF Euro 2015

Do Dánska bez Gubikovej, Hollej a Szollosiovej


17.10.2011


Trio hráčok Iuventy Michalovce sa nezmestili do nominácie na prvý kvalifikačný zápas


Ženská reprezentácia absolvovala v pondelok podvečer v michalovskej Chemkostav Aréne posledný tréning pred odletom do dánskeho Holtebro, kde v stredu o 21.30 nastúpia na prvý kvalifikačný zápas o postup na MS 2012, ktoré sa budú konať v Holandsku.

Ešte pred odchodom mala trénerská dvojica Peter Sabadka - Lenka Černá oznámiť, ktorá trojica hráčok nakoniec do Dánska nepocestuje. "Po poslednom tréningu sme sa rozhodli, že na prvý kvalifikačný zápas s nami nepocestujú Lucia Gubiková, Zuzana Hollá a Terezia Szollosiová," uviedol reprezentačný kormidleník Peter Sabadka, ktorého zverenky sa v utorok ráno autobusom presunú do Budapešti, odkiaľ odletia do krajiny trojnásobných olympijských víťaziek. Tam ich už bude čakať dvojica hráčok nemeckého Thuringeru Petra Popluhárová, Dagmar Stuparičová, ktorá sa do dejiska zápasu presunula priamo zo svojho klubu
.

Nominácia hádzanárok Slovenska na zápasy v Dánsku
Brankárky: Žaneta Tóthová (Cercle Dijon Bourgogne/Fr.), Zuzana Školková (HK Danlog Partizánske).
Pivotky: Ivana Trochtová (HK Slovan Duslo Šaľa), Patrícia Wollingerová (Iuventa Michalovce).
Krídelníčky: Dagmar Stuparičová (Thuringer HC/Nem.), Lucia Súkenníková (HK Britterm Veselí nad Moravou/ČR), Simona Pileková (HK Slovan Duslo Šaľa), Katarína Hvostaľová (Iuventa Michalovce).
Spojky: Petra Popluhárová (Thuringer HC/Nem.), Martina Školková, Veronika Pajtášová (obe Cercle Dijon Bourgogne/Fr.), Alžbeta Tóthová, Katarína Dubajová (obe DHC Sokol Poruba/ČR), Zuzana Drotárová, Monika Rajnohová (obe HK Britterm Veselí nad Moravou/ČR), Alžbeta Polláková (Iuventa Michalovce), Martina Košíková (HK Danlog Partizánske).




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL