Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

Info o blížiacom sa zápase Slovensko - Chorvátsko


18.10.2011


Kvalifikačný zápas sa odohrá v sobotu o 18.00 v michalovskej Chemkostav Aréne


Už túto sobotu 22. októbra o 18.00 hod. sa po takmer štyroch rokoch odohrá v Michalovciach ženský kvalifikačný zápas. Sily si zmerajú ženské reprezentácie Slovenska a Chorvátska, ktoré sa stretnú v rámci súboja o postup na majstrovstvá Európy 2012 v Holandsku. Naposledy sa hráčky v najcennejšom drese v metropole Zemplína predstavili v oficiálnom zápase ešte 2. decembra 2007 proti Azerbajdžanu (37:23). Slovenky týmto triumfom vtedy spečatili prvenstvo v I. fáze kvalifikácie o postup na ME 2008 v Macedónsku. Verme, že našim hráčkam sa bude v Michalovciach dariť aj tentoraz.

O vstupenkách

Ich cena bude jednotná a jeden lístok bude stáť tri eurá. Kto má záujem ich získať v predpredaji, na sekretariáte Iuventy Michalovce budú k dispozícii od utorka 18. októbra. S oficiálnym predajom vstupeniek sa začne v sobotu 22. októbra, teda v deň zápasu, od 15.00 hod. Na stretnutie Slovensko - Chorvátsko nebudú platiť permanentky Iuventy, ale v platnosti ostávajú Senior karty a preukazy zdravotne ťažko postihnutých (ZŤP). Vstup na zakúpené lístky bude v rámci miest na tribúnach ľubovoľný. Kto prv príde, ten bude mať lepšie miesto. Výnimkou sú VIP miesta (červené a žlté sedačky) na severnej tribúne, kde budú vyhradené miesta pre pozvaných hostí.

O vstupe

Chemkostav aréna otvorí v sobotu svoje brány pre divákov o 16.30 hod. Ako už bolo uvedené, výber miesta v hľadisku je ľubovoľný, okrem vyhradených miest vo VIP sektore. Keďže sa očakáva vysoká návšteva, organizátori žiadajú divákov, aby svoje miesta zaujali v hľadisku čo najskôr. Zástupcovia médií budú mať umožnený vstup cez Služobný vchod, press centrum sa bude nachádzať na tradičnom mieste v Zasadačke Iuventy. Novinári (kameramani nad južnou tribúnou) budú môcť využiť miesta na oboch stranách tribún, kde majú vyhradené pozície.  



O čo sa hrá?
Predovšetkým sa hrá o postup, na ktorý slovenská reprezentácia čaká už 17 rokov. Keďže najväčším papierovým favoritom kvalifikačnej skupiny je Dánsko, práve Chorvátky, účastníčky decembrového svetového šampionátu v Brazílii, považujeme za svoje najväčšie súperky v boji o postup. Aj preto Slovensko túži po domácom víťazstve nad týmto kvalitným súperom.  Nech teda Chemkostav arénou znie: Slovensko do toho! 

Zdroj: Iuventa Michalovce



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL