Apr 2024
PUSŠPSN
18

W17 EHF Euro 2015

Hlohovčania aj v 3. kole PVP iba doma, navrhli to Dáni


02.11.2011


HC SPORTA Hlohovec odohrá v 3. kole PVP hádzanárov obidva zápasy proti dánskemu Aarhusu Handbold v domácom prostredí


Hádzanári HC SPORTA Hlohovec ani v 3. kole mužského Pohára víťazov pohárov (PVP) nebudú musieť cestovať za súperom. S dánskym klubom Aarhus Handbold si rovnako ako v úspešnom 2. kole proti litovskému tímu Žemaitijos Dragunas (30:24 a 27:21) zmerajú sily iba v domácom prostredí.

"Bola to iniciatíva dánskej strany, my sme o tom ani neuvažovali. Keď sme im oznamovali termín nášho domáceho duelu a informovali sa aj o zápase u nich, dostali sme odpoveď s ponukou odohrať oba súboje u nás. Dohodli sme sa na finančných podmienkach, ktoré boli pre nás výhodnejšie, ako keby sme museli cestovať do Dánska. Vyhovuje to nám a rovnako aj Aarhusu," povedal pre agentúru SITA prezident HC SPORTA Patrik Voltmann.

V hale na Zábraní sa bude hrať v sobotu 26. 11. a v nedeľu 27. novembra od 18.00 h. "Zatiaľ ešte neviem ohodnotiť reálnu silu Aarhusu, keďže ešte len čakáme na DVD z jeho vystúpení, ale naše šance vzhľadom na domáci dvojzápas určite vzrástli. Veríme, že do hľadiska si počas posledného novembrového víkendu nájde cestu veľa divákov nielen z Hlohovca, ale aj okolia. Dáni sú totiž väčším lákadlom ako Litovčania v predchádzajúcom kole," dodal šéf hlohovského klubu. Zverenci trénera Ľuboša Hudáka mali v boji o postup do osemfinále privítať dánsky Aarhus Handbold pôvodne 26. alebo 27. novembra a v termíne 3./4. decembra sa mali predstaviť na pôde severského súpera.

Pohár víťazov pohárov v hádzanej mužov 2011/2012 - 3. kolo (prvý zápas 26. 11. 2011 o 18.00 h - odveta 27. 11. o 18.00, oba duely v Hlohovci):
HC SPORTA Hlohovec (SR) - Aarhus Handbold (Dán.)

SITA



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL