Apr 2024
PUSŠPSN
25

W17 EHF Euro 2015

V utorok a stredu na programe osemfinále SP


13.12.2011


V osemfinále ešte bez najlepších celkov minuloročnej extraligovej sezóny Prešova, Košíc, Nových Zámkov a Považskej Bystrice


V utorok 13. a stredu 14. decembra sú na programe zápasy osemfinále Slovenského pohára mužov. V štyroch stretnutiach sa rozhodne, kto doplní osmičku štvrťfinalistov tohto pohára. Štvrťfinále majú isté štyri  najlepšie celky z minuloročnej extraligy Tatran Prešov (obhajca pohára), Štart Nové Zámky, 1. MHK Košice a MŠK Považská Bystrica. Tieto štyri tímy budú vo štvrťfinále nasadené, takže sa medzi sebou nestretnú. Víťazi štvrťfinálových stretnutí postúpia na záverečný turnaj, ktorý sa uskutoční 2.2.2012.

V osemfinále SP si zmerajú sily Martin a Topoľčany, líder prvej ligy Modra privíta na svojej palubovke ŠKP Bratislavu, Malacky nastúpia proti Hlohovcu a v poslednom zápase privítajú v zemplínskom derby Sečovce extraligového nováčika z Michaloviec.

PROGRAM OSEMFINÁLE:
14/18,00    Martin – Topoľčany
13/19,00    Modra – ŠKP Bratislava
13/19,30    Malacky – Hlohovec
14/18,00    Sečovce – Michalovce

Štvrťfinále
Pri žrebe štvrťfinále SP (15.12.2011) sú priamo nasadené 4 najlepšie umiestnené družstvá v majstrovskej súťaži – v Extralige SR zo súťažného ročníka 2010/2011 (Tatran Prešov, 1. MHK Košice, HC Štart N. Zámky a MŠK P. Bystrica), t.j. vzájomne sa nestretnú. Víťazi postúpia do semifinále.

Záverečný turnaj
Semifinálové dvojice sa vyžrebujú 2.2.2012. Ak sa do semifinále prebojujú aj usporiadateľ záverečného turnaja aj úradujúci Majster SR, tak pri žrebe semifinálových dvojíc sa nasadia tak, aby sa navzájom nestretli. Stretnutia sa hrajú len na 1 stretnutie a vyraďovacím systémom. Porazení semifinalisti stretnutie o 3. miesto nehrajú.





SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL