Máj 2024
PUSŠPSN
2

W17 EHF Euro 2015

Prešov proti Nordsjaellandu dvakrát doma


17.12.2011


Hádzanári Tatrana Prešov v osemfinále Pohára EHF v oboch dueloch s výhodou domáceho prostredia


Hádzanári Tatrana Prešov sa vo februárovom osemfinále Pohára EHF mužov 2011/2012 predstavia proti dánskemu tímu Nordsjaelland Haandbold iba v domácom prostredí. Podľa decembrového žrebu vo viedenskom sídle Európskej hádzanárskej federácie (EHF) si Prešovčania mali s Nordsjaellandom zmerať sily najprv doma a odvetu potom odohrať v Dánsku.

"Oslovili sme ich s ponukou a definitívne sme sa dohodli v priebehu jedného týždňa až desiatich dní. Problémom nebola ani finančná kompenzácia, ale skôr ambície trénera a hráčov súpera, ktorí chcú ísť v pohárovej súťaži ďalej. Ak by nesúhlasili, odohrali by sme jeden duel podľa vyžrebovania v Dánsku. Samozrejme, takto je to pre nás lepšie," informoval agentúru SITA manažér Tatrana Miroslav Šosták.

Aj druhýkrát v sezóne 2011/2012 príde k slovensko-dánskej konfrontácii hádzanárov v európskych pohároch iba na území SR. V novembrovom 3. kole PVP privítal HC SPORTA Hlohovec dvakrát v domácom prostredí Aarhus Haandbold (34:34, 21:31). "Aj vzhľadom na to sme opatrní vo vyhláseniach, ale Tatran má svoje ambície. Robíme všetko pre to, aby sme ich naplnili, zvyšok bude už na hráčoch. Naším cieľom je prvýkrát od zrekonštruovania Mestskej haly v Prešove, ktorá má teraz kapacitu 5500 divákov, vypredať v súbojoch s Nordsjaellandom hľadisko," dodal

Prvý zápas osemfinále Pohára EHF mužov Tatran Prešov - Nordsjaelland Haandbold sa uskutoční v sobotu 11. februára o 18.00 h, odveta o deň neskôr 12. 2. 2012 v rovnakom čase.

Osemfinále Pohára EHF v hádzanej mužov - prvý zápas (11. 2. 2012 o 18.00 h):
Tatran Prešov (SR) - Nordsjaelland Haandbold (Dán.)

odveta (12. 2. 2012 o 18.00 h, hrá sa tiež v Prešove):
Nordsjaelland Haandbold (Dán.) - Tatran Prešov (SR)

SITA



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL