Máj 2024
PUSŠPSN
3

W17 EHF Euro 2015

Šanca Szucsa na účasť na ME len 5-percentná


22.12.2011


Štart Csabu Szucsa na januárových ME v Srbsku viac ako otázny


V záverečný hrací deň medzinárodného turnaja JUB Vianočný pohár 2011 prezradil tréner hádzanárov Slovenska Zoltán Heister zlú správu, podľa ktorej na 95 percent nebude môcť na januárových ME mužov v Srbsku (15. - 29. 1.) počítať s jedným z kľúčových hráčov Csabom Szucsom.

"Momentálne to vyzerá tak, že jeho šance sú len päťpercentné. Najbližšie dni ukážu, či intenzívna liečba na špecializovanej klinike v Nemecku zabrala tak, aby sa k nám mohol pripojiť začiatkom januára. V opačnom prípade by s veľkou pravdepodobnosťou boli ME bez neho," smutne skonštatoval po turnaji Z. Heister.

Csabu Szucsa ml. opäť postihla smola ako pred rokom, keď pre zranenie brušného svalu prišiel o účasť na MS 2011 vo Švédsku. Tentoraz hrozí, že v štarte na vrcholnom podujatí mu zrejme zabráni zranenie päty. Hráč bundesligového TSV Hannover-Burgdorf má od senzačného novembrového víťazstva nad úradujúcimi majstrami sveta, Európy i olympijskými víťazmi Francúzmi (30:28) problémy s mierne natrhnutou šľachou.

Po brankárovi Teodorovi Paulovi a spojke Marošovi Balážovi
by bol Szucs v prípade negatívneho scenára tretím hráčom stabilného kádra, ktorý by necestoval na budúcoročný šampionát zo zdravotných dôvodov.

SITA



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL