Apr 2024
PUSŠPSN
20

W17 EHF Euro 2015

Najlepších za rok 2011 vyhlásia v Bytči


29.02.2012


Slávnostné vyhlásenie výsledkov ankiet SZH 1. apríla v Kultúrnom dome v Bytči


Mená najlepších hádzanárov Slovenska za rok 2011 sa verejnosť dozvie v nedeľu 1. apríla, keď v Bytči slávnostne vyhlásia výsledky ankiet Slovenského zväzu hádzanej (SZH).

"Keďže v sobotu 31. marca má v Hlohovci plánovaný prvý zraz pod vedením Petra Dávida mužský národný tím SR, zvolili sme termín na druhý deň, aby sa mohli na vyhlásení zúčastniť aj chalani z reprezentácie. Miestom slávnosti bude bytčiansky kultúrny dom. V utorok sme si ho boli pozrieť, sú to pekné nové priestory. Vlani bolo vyhlásenie v Hlohovci, teraz sme zvolili Bytču. Chceme putovať po Slovensku a aj týmto spôsobom propagovať hádzanú," uviedol pre agentúru SITA generálny sekretár SZH Martin Simonides a pokračoval: "Okrem hlavnej kategórie najlepší hádzanár a hádzanárka roka tradične vyhlásime najlepšiu mužskú a ženskú sedmičku, najlepšieho hráča extraligy a hráčku WHIL, ako aj talenty do 20 rokov. Zároveň uvedieme do Siene slávy slovenskej hádzanej 12 nových laureátov."

Už len mesiac teda zostáva, kým bude známe, komu a či vôbec budú musieť Richard Štochl a Alžbeta Tóthová prepustiť miesto na pomyselnom tróne.

SITA



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL