Apr 2024
PUSŠPSN
19

W17 EHF Euro 2015

Prešov si udržal Krištopansa až do roku 2015


30.03.2012


Vedenie hádzanárského klubu Tatran Prešov sa dohodlo na predĺžení kontraktu s 215 cm vysokou ľavorukou spojkou Dainisom Krištopansom.


Dvadsaťjedenročný hádzanár, ktorý na svojom poste patrí do svetovej špičky, sa s vedením ambiciózneho slovenského tímu dohodol na zmluve do roku 2015.


O jeho služby mali záujem viaceré popredné európske kluby. "Momentálne je dvadsaťjedenročný Krištopans na svojom poste pravej spojky vo svojej vekovej kategórii asi najlepší na svete. Preto ma teší, že nepodľahol tlaku manažérov a podpísal predĺženie kontraktu o ďalší rok. Hráčom Tatrana Prešov bude teda minimálne do 30. júna 2015. Nájsť vo svete hráča podobných parametrov, pritom s obdivuhodným pohybom, je veľmi ťažké. Nečudo, že sa okolo neho krúti množstvo európskych manažérov. Niektorí majú dokonca tú drzosť, že prídu za ním do hotela, ako sa to stalo v Banja Luke pred zápasom SEHA League. Dainis sa však rozhodol pre Prešov a myslím si, že spravil dobre. Odkedy je v Tatrane, spravil výrazný výkonnostný skok. Ak bude takto pokračovať aj naďalej, viem si predstaviť, aký to bude hráč o také ďalšie dva roky," povedal pre denník Korzár majiteľ Tatrana Miloslav Chmeliar.


(SITA)



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL