Mar 2024
PUSŠPSN
29

W17 EHF Euro 2015

Glankovičová predĺžila s Leverkusenom


03.04.2012


Slovenská spojka bude dres Bayeru obliekať už deviatu sezónu.


Nemecký bundesligový klub Bayer Leverkusen sa v uplynulých dňoch pochválil podpisom novej zmluvy s Denisou Glankovičovou, ktorá do klubu na Rýne prišla už v roku 2004 z Iuventy Michalovce.

Medzi "elfkami" sa vypracovala na vedúcu osobnosť kolektívu a aj preto vedenie klubu privítalo predĺženie kontraktu s veľkou úľavou. "Veľmi sa teším, že Denna zostáva s nami. Je našou veľkou postavou a absolútnym ťahúňom," poznamenala pre klubovú stránku k podpisu trénerka Renate Wolfová. Glankovičová je jej služobne najstaršou zverenkou a dres Bayeru bude obliekať už v deviatej sezóne.

Leverkusen figuruje na piatej priečke bundesligovej tabuľky so šesťbodovou stratou na štvrté Lipsko. V pohárovej Európe sa pre Glankovičovej tím skončilo putovanie už začiatkom marca. Vo štvrťfinále Pohára EHF stroskotal Bayer na dánskom KIF Vejen. Práve v odvetnom dueli v Leverkusene Glankovičovej výbornú hernú fazónu videla na vlastné aj delegátka zápasu Jana Stašová: "Glankovičová bola najlepšou hráčkou na ihrisku a už dávno som nevidela hrať tak dobre slovenskú hádzanárku. Bolo by skvelé, ak by sa Denisa vrátila do reprezentácie a pomohla tímu v kvalifikácii."

slovakhandball.sk





SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL