Apr 2024
PUSŠPSN
27

W17 EHF Euro 2015

Turnaj v plážovej hádzanej na Zemplínskej šírave napíše svoj štvrtý ročník


05.05.2012


Počas leta sa už po štvrtýkrát v rade uskutoční na Zemplínskej šírave turnaj v plážovej hádzanej, tentoraz pod názvom Iuventa Beach Handball 2012


Počas leta sa už po štvrtýkrát v rade uskutoční na Zemplínskej Šírave turnaj v plážovej hádzanej. Tento ročník bude okorenení viacerými novinkami. V prvom rade bude tentoraz turnaj niesť názov Iuventa Beach Handball. Ďalšou novinkou je aj to, že Beach Handball sa neuskutoční ako tri roky predtým na Sĺňave, ale v rekreačnom stredisku Kamenec, v obci Kaluža. Turnaj sa navyše uskutoční pod patronátom SZH a bude otvorenými majstrovstvami Slovenska v plážovej hádzanej žien. Turnaj sa uskutoční opäť v troch dňoch, tentoraz v termíne 29. jún - 1. júl. Záujemcovia sa môžu prihlásiť na tel. číslach: 0910300063, 0911871573, alebo na emailovej adrese anna.ondo@gmail.com najneskôr do 15. 6.2012. Štartovné pre jednu osobu je 10 eur (v cene sú zahrnuté: pitný režim, občerstvenie počas troch dní, vstup na bazény, ceny).



Po prvýkrát ako Iuventa Beach Handball
Už po štvrtýkrát sa v toto leto uskutoční na Zemplínskej Šírave turnaj v plážovej hádzanej. Tento ročník bude aj s viacerými novinkami. Turnaj sa uskutoční v dňoch 29.júna - 1.júla. Zmenilo sa jeho dejisko, keďže sa už neuskutoční v rekreačnej oblasti Sĺňava ako po minulé roky, ale priamo v srdci rekreačnej oblasti Kamenec, v obci Kaluža. Ďalšou významnou novinkou je to, že turnaj sa uskutoční ako oficiálne otvorené Majstrovstvá Slovenska v plážovej hádzanej žien. „Ako každý rok aj v tomto sme sa snažili tento turnaj niečím zatraktívniť. To, že sa tohtoročná plážovka uskutoční ako otvorené Majstrovstvá Slovenska dáva turnaju obrovský význam. Aj preto sme sa rozhodli presunúť tento turnaj z areálu Sĺňava, do rekreačného strediska Kamenec v obci Kaluža, kde bude turnaj v plážovej hádzanej ešte viac atraktívny pre divákov,“ povedala na margo turnaja jedna z organizátoriek Zuzana Ondo-Eštoková. Už z názvu je jasné, že jeho novým partnerom sa stala firma Chemkostav a.s. (generálny sponzor hádzanárok Iuventy Michalovce) a tak turnaj bude niesť v tomto roku názov Iuventa Beach Handball 2012. „Som veľmi rada, že patronát nad turnajom prevzala okrem Slovenského hádzanárskeho zväzu aj firma Chemkostav a.s., ktorá je generálnym sponzorom hádzanárok Iuventy Michalovce. Táto spoločnosť sa zaviazala k vytvoreniu moderného plážového ihriska,“ poznamenala Ondo-Eštoková, podľa ktorej jedinou podmienkou Chemkostavu bolo to, aby ihrisku po skončení turnaja nechátrala a mohli ho využívať tak klubu Iuventa Michalovce, ako aj rekreanti v stredisku Kamenec, či obyvatelia obce Kaluža.



Bez juniorských kategórii   
Oproti minulosti nastanú aj zmeny v kategóriách. Tohtoročná štvrtá edícia Beach Handball Cupu sa totiž uskutoční už bez mládežníckych turnajov. V platnosti tak ostávajú dve kategórie, mužská aj ženská. „V tomto roku nepočítame s juniorskými kategóriami. Sústredíme sa už iba na mužov a ženy. Do turnaja sa síce môže prihlásiť aj mladší účastníci, tí však budú zaradený do seniorských kategórii,“ dodala organizátorka turnaja, ktorá očakáva veľký divácky záujem. My len dodajme, že štvrtý ročník turnaja v plážovej hádzanej pod názvom Iuventa Beach Handball 2012 sa uskutoční v termíne 29. jún – 1. júl. V každom družstve môže nastúpiť maximálne 10 hráčov. Záujemcovia sa môžu prihlásiť na tel. číslach: 0910300063, 0911871573, alebo na emailovej adrese anna.ondo@gmail.com najneskôr do 15. 6.2012. Štartovné pre jednu osobu je 10 eur (v cene sú zahrnuté: pitný režim, občerstvenie počas troch dní, vstup na bazény, ceny).


Prihlášku na turnaj a propozície turnaja nájdete v časti Fan zóna pod názvom Burza turnajov




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL