Apr 2024
PUSŠPSN
19

W17 EHF Euro 2015

Finále sa posúva na 15.00!!!


18.05.2012


Hokejový ošiaľ na Slovensku spôsobil zmeny aj vo finálových sériách o majstra v TIPOS Extralige i v slovenskom play off WHIL. Začínať sa bude v Prešove i v Šali zhodne o 15.00.


Vedenie Slovenského zväzu hádzanej (SZH) promptne zareagovalo na nečakaný postup slovenských hokejistov do semifinále majstrovstiev sveta a rozhodlo sa ústredne zmeniť čas oboch sobotňajších finálových stretnutí na jednotný čas 15.00. Keďže hokejový semifinálový súboj s Českom sa začína až o 17.30, budú mať športoví priaznivci po hádzanárskych dueloch dostatok času presunúť sa domov pred obrazovky, alebo na námestia pred veľkoplošné obrazovky.

Tretí finálový zápas o majstra SR žien bude vysielať v priamom prenose TV Central, ktorá vysiela cez Sky link, Magio, či Orange, bližšie informácie nájdete na webovej stránke www.cetv.sk.


"Týmto rozhodnutím chceme umožniť nielen fanúšikom, ale aj všetkým aktérom, či zástupcom médií, aby si mohli vychutnať nielen hádzanárske finálové súboje, ale aj hokejové semifinále. Veríme, že vďaka tomu sa bude v Prešove i v Šali hrať v dôstojnej diváckej atmosfére," skonštatoval riaditeľ WHIL i TIPOS Extraligy Peter Brunovský.


Tretí duel série o bronzové medaily medzi HK Danlog Partizánske a ŠKP Piccard Senec sa sukutoční v pôvodnom termíne o 19.00.


slovakhandball.sk



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL