Apr 2024
PUSŠPSN
20

W17 EHF Euro 2015

Taliansky reprezentant Alessio Bisori spáchal samovraždu


04.06.2012


Dvadsaťštyriročný hádzanár sa hodil pod vlak na stanici v Bologni, príčina jeho konania je neznáma


Talianska hádzaná, ale i celá športová obec na Apeninskom polostrove smúti. V nedeľu nad ránom si vzal život nádejný reprezentant krajiny Alessio Bisori. Dvadsaťštyriročná univerzálna spojka prvoligového Ambra di Poggio a Caiano mala smerovať v osudný deň z rodného Prata do Fasana na zraz talianskeho národného tímu, ktorý sa pripravuje na prvú fázu kvalifikácie o postup na ME 2014 a mal odohrať počas ďalšieho víkendu kvalifikačný turnaj v Bari. Prečo sa ocitol v Bologni, kde hral predchádzajúce sezóny, bez kontaktovania ktoréhokoľvek známeho, nevedno. Policajné orgány prípad vyšetrujú. 

Bisori zanechal svojej priateľke a príbuzným rozlúčkový list, ktorý však obsahoval iba vetu: "Už nedokážem ďalej žiť." Jeho rodina, ani jeho kluboví spoluhráči si neboli vedomí nijakých problémov, v ktorých by sa mladý hráč nachádzal, ale pripustili, že minulý týždeň nedvíhal vôbec telefón.

"Smrť Alessia Bisoriho obrala taliansku hádzanú i reprezentačné mužstvo o jedného z najväčších talentov," reagoval pre Gazzetta dello Sport prezident Talianskej hádzanárskej federácie Francesco Purromuto, ktorý dodal, že národný tím kvalifikáciu napriek tragédii odohrá a jeho hráči budú mať počas trojice zápasov čierne pásky na rukách.

slovakhandball.sk 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL