Apr 2024
PUSŠPSN
25

W17 EHF Euro 2015

V Bratislave úvodný turnaj Beach Handball Tour 2012


14.06.2012


Summer Club Incheba v Bratislave dejiskom 11. ročníka medzinárodného turnaja v plážovej hádzanej Hummel Beach Handball


Počas nadchádzajúceho víkendu sa v Bratislave začne slovenská séria turnajov v plážovej hádzanej pod názvom "Beach Handball Tour 2012". Úvodným podujatím trojdielneho seriálu, ktorý je súčasťou európskej série v tomto športovom odvetví, bude Hummel Beach Handball 2012. Jedenásty ročník medzinárodného turnaja sa opäť uskutoční v Summer Club Incheba v Petržalke. V minulosti sa tento bratislavský turnaj konal v rôznych areáloch - Pri Habánskom mlyne na Patrónke, Radosť na Štrkovci, Magio pláž na Tyršovom nábreží.

"Na rozdiel od vlaňajška sa v Bratislave nebude bojovať o tituly v rámci majstrovstiev Slovenska mužov a žien. Národné šampionáty sa uskutočnia v Prešove (muži) a Zemplínskej šírave (ženy). Na Hummel Beach Handball 2012 máme prihlásených 16 družstiev, 5 ženských a 11 mužských, medzi ktorými sú aj účastníci z Rakúska," poznamenal hlavný organizátor Vladimír Čanda z agentúry ŠKP-Šport.


Prvenstvá z vlaňajšieho turnaja opäť obhajujú Hysterky (môžu získať šiesty triumf v rade) a Mýtnickí vlci. V sobotu 16. júna sa začína o 8.30 h duelmi v základných skupinách. Bratislavské podujatie v plážovej hádzanej, na ktorom sa predstavia viacerí hráči a hráčky aj z najvyšších domácich hádzanárskych súťaží, vyvrcholí v nedeľu 17. júna súbojmi o konečné umiestnenie.


Séria "Beach Handball Tour 2012" pokračuje ďalším podujatím na Slnečných jazerách - Juh v Senci (30. 6. - 1. 7), záver obstará turnaj v Modre na prírodnom kúpalisku na Zochovej chate (7. - 8. 7.). "Po skončení vyhodnotíme najlepšie družstvá v rámci celého seriálu a vyhlásime celkového víťaza," dodal V. Čanda.


SITA



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL