Apr 2024
PUSŠPSN
24

W17 EHF Euro 2015

V Modre i celkovo najlepší Celé Zle! a Kanonierky


09.07.2012


Beach Handball Zoška 2012 v plážovej hádzanej - výsledky


Slovenská séria turnajov v plážovej hádzanej vyvrcholila v závere uplynulého týždňa tretím podujatím v Modre. Na 5. ročníku Beach Handball Zoška na prírodnom kúpalisku na Zochovej chate sa predstavilo dovedna 25 družstiev. V kategórii mužov opäť najlepšie obstál tím Celé zle!. Za najlepšieho hráča vyhlásili Michala Fázika (Zepáar Astronautov), najlepším brankárom bol Marek Zechmeister (Celé Zle!). Turnaj žien sa skončil triumfom družstva s názvom Kanonierky. Najlepšou hráčkou sa stala Kristína Kupkovičová (Kanonierky) a brankárske ocenenie si prebrala Michaela Melišeková (Oblinky).

Víťazmi premiérového ročníka slovenskej série turnajov "Beach Handball Tour 2012" sa stali v kategórii mužov Celé Zle! a medzi ženami Kanonierky. Celé Zle! sa na všetkých troch turnajoch prebojovalo až do finále, pričom v Senci a Modre zvíťazili a len v Bratislave ich zdolali Mýtnickí vlci. O titul sa zaslúžili Martin Slaninka, Karol Zechmeister, Marek Zechmeister, Michal Kurka, Ján Fekete, Radoslav Demovič, Peter Faltus, Ivan Kucharik, Juraj Illeš a Marek Novotný.

V konečnom hodnotení ženských tímov mali Kanonierky rovnaký počet bodov ako Holky zo Zeleného stromu, takže o víťazovi rozhodlo až posledné kritérium - lepšie umiestnenie na turnaji v Modre. Ten Kanonierky vyhrali práve pred Holkami zo Zeleného stromu. Za víťazky počas Beach Handball Tour 2012 nastúpili Diana Kurčinová, Kristína Kupkovičová, Sabína Štefíková, Katarína Tučnovičová, Dominika Tvrdoňová, Martina Dašková, Natália Pavelová, Katarína Popovičová, Annamária Marčeková a Anna Neštická.

Výsledky turnaja v plážovej hádzanej Beach Handball Zoška v Modre:

Turnaj mužov (17 tímov):
Konečné poradie: 1. Celé Zle!, 2. Mýtnickí vlci, 3. Zepáar Astronautov, 4. Langoše

Najlepší hráč: Michal Fázik (Zepáar Astronautov)
Najlepší brankár: Marek Zechmeister (Celé Zle!)

Turnaj žien (8 tímov):
Konečné poradie: 1. Kanonierky, 2. Holky zo Zeleného stromu, 3. Oblinky, 4. Bláznivé strely

Najlepšia hráčka: Kristína Kupkovičová (Kanonierky)
Najlepšia brankárka: Michaela Melišeková (Oblinky)

Konečné poradie série Beach Handball Tour 2012:
muži: 1. Celé Zle! 187 bodov, 2. Zepáar Astronautov 167, 3. Mýtnickí vlci 162, 4. Langoše 137, 5. Balon´s Gang 137, 6. Black & White 102
ženy: 1. Kanonierky 142, 2. Holky zo Zeleného stromu 142, 3. Bláznivé strely 132

SITA



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL