Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

Ondrej Zdráhala hráčom Považskej Bystrice


04.08.2012


Skúsená stredná spojka podpísala s ôsmym tímom Tipos Extraligy ročnú zmluvu


Novou posilou účastníka Tipos Extraligy MŠK Považská Bystrica sa stal hráč s bundesligovými skúsenosťami Ondrej Zdráhala, ktorý sa s minulosezónnym ôsmim tímom dohodol na ročnej spolupráci.

Ako informuje oficiálna stránku extraligového účastníka, skúsená stredná spojka sa s MŠK dohodla na ročnej spolupráci. Päťdesiattri násobný reprezentant Českej republiky v minulosti pôsobil v bundesligovom  TV Grosswallstad, v nórskom klube Bodö HK, v Dánsku TM Tonder, ale je aj 4 - násobným majstrom ČR s Karvinou. Keďže jeho predchádzajúci zamestnávateľ DHC Rheinland skrachoval, musel sa po minulej sezóne poobzerať po novom pôsobisku. To našiel práve v Považskej Bystrici, kde ho zlákal jeho bývalý tréner z Karvinej Jiří Kekrt.

"K nám sa dostal na odporúčanie nášho nového kouča Jiřího Kekrta, ktorý ho trénoval v majstrovskej Karvinej štyri roky. Vďaka nemu prejavil záujem o pôsobenie v našom klube. Veríme, že sa mu u nás bude dariť, pomôže považskobystrickej hádzanej k návratu na popredné priečky a bude aj lákadlom pre divákov,"
uviedol na oficiálnej klubovej stránke hrajúci manažér Považanov Ľuboš Cifra.

slovakhandball.sk




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL