Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

Spustenie on line zápisov v najvyšších súťažiach


14.08.2012


Utorkové školenie zástupcov klubov TIPOS extraligy a ženskej WHIL


August je plný príprav na novú hádzanársku sezónu 2012/2013 nie len v kluboch, ale aj v Slovenskom zväze hádzanej. Ako bolo avizované počas predchádzajúcej sezóny, SZH spúšťa projekt on line zápisov všetkých zápasov mužskej TIPOS extraligy a ženskej interligy WHIL na území Slovenska. 


Spustením elektronickej komunikácie priebehu zápasov prostredníctvom on line zápisov zo stretnutí sa priraďujeme k moderným športovým zväzom nielen na Slovensku ale aj v Európe. Približujeme sa tak nielen fanúšikom hádzanej ale hlavne médiám, ktoré budú môcť okamžite čerpať z týchto informácii a to nielen z najvyšších súťaží, ale postupne aj z dorasteneckých a žiackych zápasov. Týmto to však nekončí, budeme pokračovať ďalšími elektronickými službami ako elektronická matrika, databáza zápasov a podobne,“ povedal prezident Slovenského zväzu hádzanej Jaroslav Holeša.




V utorok 14. augusta bolo na programe školenie všetkých zástupcov klubov TIPOS extraligy a WHIL-ky.  Každý slovenský klub hrajúci v jednej z najvyšších súťaží dostal od SZH notebook, ktorý bude od nasledujúcej sezóny súčasťou každého stolíka časomeračov. Notebooky obsahujú požadovaný softvér on line zápisov ako aj kompletné technické zabezpečenie.


On line zápisy sa oficiálne spustia začiatkom septembra s prvými zápasmi novej sezóny 2012/2013. V súčasnosti tento systém zápisov v Európe používa iba Chorvátsko a nemecká bundesliga. Táto technologická novinka v slovenskej hádzanej zjednoduší a sprístupní zápisy jednotlivých zápasov a záznamov o hráčoch nie len klubom, ale aj všetkým fanúšikom, ktorí tak budú mať možnosť sledovať priebeh zápasov svojho obľúbeného klubu a výkony hráčov na webovej stránke Slovenského zväzu hádzanej. 


slovakhandball.sk




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL