Mar 2024
PUSŠPSN
28

W17 EHF Euro 2015

Karabatic odmieta všetky obvinenia


03.10.2012


Nikola Karabatic (hádzanár Montpellieru zapletený do korupčnej kauzy): "Celý svoj život som zasvätil hádzanej a momentálna situácia je pre mňa nočnou morou"


Hviezda francúzskej hádzanárskej reprezentácie Nikola Karabatic odmieta všetky obvinenia vznesené voči nemu na súdnom pojednávaní v Montpellieri v súvislosti s korupčným škandálom. Karabatic je spolu s ďalšími spoluhráčmi vrátane svojho mladšieho brata Luku podozrivý z nelegálneho stávkovania a ovplyvnenia výsledku duelu zo záveru uplynulej sezóny, keď Montpellier Agglomération HB už ako istý šampión šokujúco podľahol na palubovke Cesson Sevigne 28:31.

"Nikdy som nestávkoval. Moja priateľka tipuje, ona však podrobne sleduje Montpellier už dva roky a vyzná sa v hádzanej. Už sme mali istotu majstrovského titulu a ona vedela, že sme mali piatich zranených hráčov. Tieto absencie výrazne oslabili naše družstvo, ktoré potom prehralo s tímom Cesson Sevigne. Preto nemôžem tolerovať tvrdenia a obvinenia voči mojej osobe zverejnené v tlači. Je to neakceptovateľné. Som z toho sklamaný a smutný. Nemám slov k zaobchádzaniu a prístupu, ktorým musíme s bratom čeliť zo strany médií obviňujúcich nás z podvodov a machinácií. Celý svoj život som zasvätil hádzanej a momentálna situácia je pre mňa nočnou morou. Ďakujem všetkým, ktorí mi držia palce a podporujú ma," uviedol najlepší hádzanár sveta za rok 2007 a dvojnásobný olympijský víťaz v stanovisku k udalostiam nedávnych dní na svojom oficiálnom konte na sociálnej sieti.

SITA




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL