Apr 2024
PUSŠPSN
23

W17 EHF Euro 2015

Gajič tvrdí, že nestávkoval


05.10.2012


"V žiadnom prípade som nestávkoval na výsledok toho stretnutia," napísal na svojej facebookovej stránke Gajič


Hráč francúzskeho hádzanárskeho tímu Montpellier Agglomération HB Dragan Gajič, ktorý patrí ku skupine obvinených v korupčnom škandále, tvrdí, že na prehru svojho tímu nepodal stávku. "V žiadnom prípade som nestávkoval na výsledok toho stretnutia," napísal na svojej facebookovej stránke 28-ročný Slovinec Gajič.

Podľa prokurátora na duel z 12. mája 2012, v ktorom už istý šampión Montpellier prekvapujúco prehral v rámci 24. kola najvyššej francúzskej súťaže na palubovke Cesson Sevigne 28:31, stavili tipéri celkovú čiastku 87 880 eur, čo 40-násobne prevyšuje bežné vklady na takýto druh zápasu. Väčšina vkladov bola podaná približne v rovnakom čase dňa, pričom až 99,94 percent z nich bolo na polčasové vedenie outsidera Cesson Sevigne. Vyšetrovanie je zamerané na hráčov a ich príbuzných, pričom vedenie klubu a tréneri nie sú podozriví z nezákonnej činnosti. 

V minulej sezóne bol súčasťou tímu Montpellieru aj slovenský reprezentačný brankár Richard Štochl, ktorý však proti tímu Cesson Sevigne tiež nechytal. 

SITA




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL