Máj 2024
PUSŠPSN
17

W17 EHF Euro 2015

Prešov v Pohári EHF proti Banji Luke doma i vonku


31.10.2012


Tatran Prešov nebude hrať v 3. kole kvalifikácie Pohára EHF dvakrát v domácom prostredí


Hádzanári Tatrana Prešov neodohrajú obe stretnutia 3. kvalifikačného kola Pohára EHF mužov 2012/2013 RK "Borac m:tel" Banja Luka z Bosny a Hercegoviny v domácom prostredí. Funkcionári úradujúceho slovenského majstra síce tesne po žrebe nevylúčili možnosť, že predstaviteľov súpera oslovia s ponukou na odohranie dvojzápasu v Tatran handball aréne, ale tento variant rýchlo padol. 

"Na druhý deň po žrebovaní nám z EHF oznámili, že v tejto fáze súťaže sa už nemôžu tímy dohodnúť na odohraní oboch duelov na palubovke jedného z nich. Preto sme sa tým ani nemohli zaoberať," povedal pre SITA manažér Tatrana Miroslav Šosták.

Zverenci trénerskej dvojice Djordje Rašič - Ivan Pompoš si účasť v skupinovej fáze tejto európskej pohárovej súťaže klubov budú musieť vybojovať v prvom zápase na pôde Banje Luky (24. alebo 25. novembra 2012) a potom v odvete v centre Šariša (v sobotu 1. decembra o 18.00 h). 

Prešovčania si svojho najbližšieho súpera z Pohára EHF otestujú už onedlho, keď sa s hádzanármi Boracu Banja Luka stretnú v sobotu 10. novembra v domácom prostredí v rámci 8. kola SEHA League. 


Pohár EHF mužov 2012/2013 - kvalifikácia - 3. kolo (24./25. 11 - 1./2. 12. 2012): 
RK "Borac m:tel" Banja Luka (Bosna a Herceg.) - Tatran Prešov (SR)

SITA




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL