Mar 2024
PUSŠPSN
29

W17 EHF Euro 2015

Festival minihádzanej v Auparku Bratislava


07.11.2012


Nákupné centrum Aupark Bratislava hostilo v utorok minihádzanú


Slovenský zväz hádzanej v spolupráci s bratislavským krajským zväzom úspešne spustil prvý z troch pripravovaných podujatí projektu Festival minihádzanej v Auparku. Nákupné centrum v Bratislave ako prvé uviedlo minihádzanú medzi verejnosť a predstavilo tento šport a jeho pozitíva rodičom a ich deťom. Deti z celého bratislavského kraja odohrali od 10.00 h. minihádzanárske zápasy, z ktorých vzišiel aj celkový víťaz - ZŠ Školská Stupava.

Turnaju minihádzanej sa zúčastnilo osem družstiev po desať detí z celého kraja - ZŠ Školská Stupava, ZŠ Dubová Bratislava, ZŠ Mlynská Senec, ZŠ Vývojová Bratislava, Štúrova Malacky, Záporožská Bratislava, ZŠ Jozefa Dérera Malacky, ZŠ Gercenova Bratislava. 

Počas prestávok medzi jednotlivými zápasmi si mohli deti vyskúšať hod do brány s maketou reprezentačného brankára Richarda Štochla, zmerať si rýchlosť svojej strely či overiť si svoje vedomosti o minihádzanej v malom kvíze. Súťažiace deti prišli podporiť slovenskí reprezentanti Alžbeta Polláková, Dominika Kodajová, Ivan Kucharik a Miroslav Volentics, ktorí sa zúčastnili autogramiády.

Festival minihádzanej v Auparku bude pokračovať 13. novembra v Žiline a 20. novembra v Košiciach. Aj v týchto mestách čaká na deti zaujímavý program a ceny.

Poradie družstiev na Festivale minihádzanej v Auparku Bratislava:
1. ZŠ Školská Stupava
2. ZŠ Dubová Bratislava
3. ZŠ Mlynská Senec
4. ZŠ Vývojová Bratislava
5. ZŠ Štúrova Malacky
6. ZŠ Záporožská Bratislava
7. ZŠ Jozefa Dérera Malacky
8. ZŠ Gercenova Bratislava


slovakhandball.sk




Fotogaléria




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL