Máj 2024
PUSŠPSN
13

W17 EHF Euro 2015

Tatabánya so Szegedom i Urban so Šulcom nerozhodne


15.11.2012


Pick Szeged v Tatabányi len remizoval


Stredajší zápas 11. kola najvyššej maďarskej súťaže Grundfos Tatabánya - Pick Szeged bol zaujímavý aj zo slovenského pohľadu. Stretli sa v ňom kluby troch slovenských reprezentantov - za domácich nastúpil krídelník Tomáš Urban, za hostí spojka František Šulc ml. a aj brankár Michal Tóth ml.

Súboj tímov z čela tabuľky sa skončil nerozhodne 30:30 (12:14). Zmierlivo dopadol aj vzájomný duel dvoch členov mužského národného tímu SR, keď Urban i Šulc, ktorý nastúpil prvýkrát od zranenia kolena z posledného októbrového dňa počas zápasu s Chorvátskom v kvalifikácii ME 2014, dosiahli zhodne po 7 gólov. 

Spokojnejší po konečnom hvizde mohol byť slovenský pravý krídelník a zároveň najlepší strelec Tatabánye v stredajšom šlágri. Urban a spol. prehrávali v 41. min už 16:23, napriek tomu vybojovali s lídrom tabuľky cenný bod, vďaka ktorému im patrí 3. priečka. Šulcov Szeged, za ktorý bol strelecky najúspešnejší Gábor Ancsin s 10 presnými zásahmi, si síce udržal vedúce postavenie o bod pred majstrovským MKB Veszprém KC, ale v stredu po desiatich víťazstvách za sebou prvýkrát v sezóne nebodoval v domácej súťaži naplno.

SITA




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL