Máj 2024
PUSŠPSN
14

W17 EHF Euro 2015

Dávid má v Grosswallstadte nového športového riaditeľa


14.01.2013


TV Grosswallstadt zbrojí na funkcionárskom poli s cieľom zachrániť družstvo v I. bundeslige


Slovenský tréner hádzanárov nemeckého TV Grosswallstadt Peter Dávid vstúpil do roku 2013 s novým spolupracovníkom po svojom boku. Vedenie zostupom ohrozeného účastníka I. bundesligy angažovalo 58-ročného Petera Meisingera, ktorý sa vracia do svojho bývalého klubu a nahradí manažéra Uliho Wolfa.


Dávid, ktorý po splnení si povinností v reprezentácii SR začal v sobotu s mužstvom TVG prípravu, privítal posilnenie realizačného tímu: "Peter Meisinger nám svojimi skúsenosťami môže dať dôležité impulzy. Teším sa na vzájomnú spoluprácu," citovala oficiálna klubová stránka Dávida, ktorý je zároveň aj koučom národného tímu mužov Slovenska. 


Aj šéf grosswallstadtského klubu Guido Heerstras vkladá veľké nádeje do nového zoskupenia v športovej oblasti. "Som si istý, že Dávid ako tréner a Meisinger vo funkcii športového riaditeľa vytvoria dobre fungujúcu dvojicu." 


TV Grosswallstadt figuruje v tabuľke najvyššej nemeckej súťaže na 19. mieste s bilanciou 2 víťazstvá - 1 remíza - 16 prehier a štvorbodovým odstupom na priečky zaručujúce udržanie sa medzi elitou, ktoré je cieľom tohto tradičného bundesligového klubu. 


SITA




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL