Apr 2024
PUSŠPSN
23

W17 EHF Euro 2015

Po Lukovi vyzliekol montpelliersky dres aj Nikola Karabatic


01.02.2013


Nad olympijským víťazom a dvojnásobným majstrom sveta v drese Francúzska sa vznáša oblak podozrenia z účasti v nelegálnom stávkovaní a ovplyvnení zápasu


Jeden z najlepších hádzanárov sveta Nikola Karabatic vo štvrtok predčasne ukončil zmluvu s popredným francúzskym klubom Montpellier Agglomération Handball, ktorá mala platiť do júna 2016. Informuje o tom napríklad denník Le Figaro. Nad olympijským víťazom a dvojnásobným majstrom sveta v drese Francúzska sa vznáša oblak podozrenia z účasti v nelegálnom stávkovaní a ovplyvnení zápasu. Z rovnakého dôvodu ukončil v novembri pôsobenie v klube Karabaticov mladší brat Luka.


Na poste spojky operujúci 28-ročný rodák zo srbského Nišu Nikola Karabatic účinkoval v Montpellieri v rokoch 2000 - 2005 a 2009 - 2013. Medzitým patril medzi opory v nemeckom klube THW Kiel. Spolu s ďalšími spoluhráčmi vrátane svojho mladšieho brata Luku je podozrivý z nelegálneho stávkovania a ovplyvnenia výsledku duelu zo záveru uplynulej sezóny, keď Montpellier Agglomération HB už ako istý šampión šokujúco podľahol na palubovke Cesson Sevigne 28:31.


SITA




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL