Apr 2024
PUSŠPSN
19

W17 EHF Euro 2015

FC Barcelona má vraj záujem o SEHA League


18.02.2013


Generálny manažér Croatie Záhreb tvrdí, že katalánsky veľkoklub prejavil interes o nadnárodnú súťaž, v ktorej účinkuje aj Tatran Prešov


Generálny manažér hádzanárov RK Croatia Osiguranje Záhreb Ante Ančič šokoval svojím vyjadrením v rozhovore pre chorvátsku televíziu HRT, keď podľa jeho slov prejavil o účasť v nadnárodnej SEHA League španielsky veľkoklub FC Barcelona-Intersport, ktorého dres si oblieka slovenský krídelník Martin Straňovský. Informuje o tom portál handball-planet.com. Ak by sa účasť katalánskeho tímu stala realitou, tešiť by sa mohli aj slovenskí hádzanárski fanúšikovia, keďže v tejto súťaži účinkuje od jej vzniku aj Tatran Prešov.


"Barcelona vyjadrila interes o SEHA League. Liga ASOBAL je z roka na rok slabšia, kríza v Španielsku je skutočne vážna, takže ak vstúpia do SEHA aj maďarské, slovinské a poľské kluby, bola by to najlepšia liga na svete," uviedol Ančič, ktorý na túto tému hovoril s manažérom "Barcy" Xavierom OCallaghanom Ferrerom. 


Nedávno sa predstavitelia SEHA dohodli na spoluprácii s ruským plynárenským gigantom Gazpromom, ktorého ročný sponzorský vklad bude predstavovať obnos 1,5 milióna eur.


SITA




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL