Máj 2024
PUSŠPSN
20

W17 EHF Euro 2015

Tarhai predĺžil zmluvu s BSV Bern Muri


18.04.2013


Ladislav Tarhai ml. podpísal so švajčiarskym klubom ročnú zmluvu s opciou


Slovenský hádzanársky reprezentant Ladislav Tarhai ml. zostane minimálne ešte v nasledujúcom súťažnom ročníku hráčom BSV Bern Muri. Dvadsaťosemročná a 197 cm vysoká ľavá spojka podpísala so švajčiarskym prvoligovým klubom nový ročný kontrakt s opciou na ďalšiu sezónu.


Tarhai si vážne zranil koleno na vlaňajšom januárovom európskom šampionáte v Srbsku, kde nedohral stretnutie základnej skupiny proti Poľsku (24:41). Pauzovať musel až do októbra. Podľa oficiálnej klubovej stránky sa v tomto roku opäť dostal do niekdajšej formy a potvrdzuje silu svojej hodovej pravej ruky. Naposledy zaťažil konto družstva HC Kriens-Luzern ôsmimi gólmi a výraznou mierou sa podieľal na úspechu Bernčanov. 


Ladislav Tarhai pôsobí v Berne od sezóny 2011/2012, keď do tímu BSV prestúpil z klubu Pfadi Winterthur Handball. Rodák z Bratislavy, ktorého rodičia Ladislav a Renata boli tiež hádzanárskymi reprezentantmi, patrí do súčasného kádra mužského národného tímu Slovenska. Zahral si na MS 2011 vo Švédsku (SR obsadila až 17. miesto) i už spomenutých ME 2012 v Srbsku (16. priečka).


SITA




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL