Apr 2024
PUSŠPSN
16

W17 EHF Euro 2015

M. Straňovský ambasádorom fanklubu FC Barcelona


23.04.2013


Hádzanársky reprezentant Martin Straňovský bude spolupracovať s oficiálnym slovenským fanklubom FC Barcelona


Popularita športovej značky FC Barcelona má celosvetový rozmer. Výnimkou nie je ani Slovensko, kde vznikol oficiálny fanklub katalánskeho klubu s názvom "Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras". Predstavitelia občianskeho združenia priaznivcov Barcelony na Slovensku sa v marci dohodli na spolupráci s hádzanárskym reprezentantom Martinom Straňovským. Jediný slovenský športovec pôsobiaci v "Barce" prijal ponuku Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras a stal sa ambasádorom fanklubu.


"Som rád, že aj ľudia na Slovensku sa zaujímajú o to, čo sa deje v zahraničí. Aj keď, samozrejme, viem, že väčšinou je to spájané s futbalom. Teší ma, že som to práve ja, kto môže spolupracovať s takouto inštitúciou. Pravdupovediac, myslel som si, že už niečo takéto na Slovensku existuje. Stať sa ambasádorom by mala byť pocta pre kohokoľvek. Aj z tohto dôvodu som sa rozhodol ponuku prijať a budem sa snažiť dobre a starostlivo reprezentovať nielen seba, ale aj fanklub," uviedol 27-ročný krídelník FC Barcelona-Intersport. 


Martin Straňovský pôsobí v katalánskej metropole prvú sezónu a už v utorok sa môže dočkať španielskeho majstrovského titulu.


SITA




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL