Mar 2024
PUSŠPSN
29

W17 EHF Euro 2015

Iuventa už pozná 10 potenciálnych súperov v 2. kole P-EHF


17.07.2013


O týždeň vyžrebujú vo Viedni súpera pre hádzanárky Iuventy Michalovce


Hádzanárky Iuventy Michalovce budú v sezóne 2013/2014 účinkovať v Pohári EHF. Svoje vystúpenie na európskej scéne začnú v 2. kole (1. kolo sa nehrá), pričom meno súpera - aj v prípadnom 3. kole - sa dozvedia v utorok 23. júla na žrebovaní vo viedenskom sídle Európskej hádzanárskej federácie.


Ako vyplýva z rozdelenia účastníkov zverejnenom EHF, úradujúci slovenský majster dostane takisto ako český šampión DHK Baník Most za protivníka v 2. kole niektorý z desiatich nasadených klubov: Levanger (Nór.), HC Karpaty Užhorod (Ukr.), Succes Schoonmaak/VOC (Hol.), A.C. PAOK (Gréc.), HC Gomeľ (Biel.), DHW Antverpy (Belg.), FRAM (Isl.), HB Dudelange (Lux.), KHF Kastrioti (Kos.), Bnei Hertzeliya (Izr.). To by pre zverenky trénera Jána Packu nemusela byť neprekonateľná prekážka, v 3. kole by ich však už čakali podstatne kvalitnejší potenciálni súperi, ako napr. Team Esbjerg (Dán.), HC Dinamo Volgograd (Rus.), U Jolidon Kluž (Rum.) či TSV Bayer 04 Leverkusen (Nem.). 


Zápasy 2. kola Pohára EHF žien sú na programe 5./6. a 12./13. októbra 2013, 3. kolo sa bude hrať 9./10. a 16./17. novembra. 


SITA




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL