Mar 2024
PUSŠPSN
29

W17 EHF Euro 2015

Kadetky SR podľahli v prípravnom zápase Rumunkám


30.07.2013


Slovensko - Rumunsko 23:30 (8:13)


V utorok o 17.00 h v Mestskej športovej hale v Nitre absolvovali kadetky Slovenska druhý z troch plánovaných prípravných zápasov pred odchodom na ME. Mladé Slovenky sa však na rozdiel od úspechu z pondelka (Slovensko - Česko 23:17) dnes z víťazstva netešili Slovensko - Rumunsko 23:30 (8:13)


Slovensko - Rumunsko 23:30 (8:13)

Zostava a góly SR: Ferenčíková,Čičáková, Blehová, Žákovská 2,Gajdošíková 11,Szabó 3, Juríková 2, Šutranová 2,Kapsová 1, Gregušová 1, Simič 1, Kovácsová, Gajdošová, Kocaníková, Pastorková, Šumberová.

 

Tréner Slovenska Slavomír Varga: Nezachytili sme výborný nástup súpera, čo z časti ovplyvnilo aj zranenie našej režisérky hry Blehovej a súper si behom štvrťhodinky vypracoval 8 gólový náskok. Podarilo sa nám skonsolidovať a stiahnuť náskok súpera. Náš zlepšený výkon pokračoval aj v úvode druhého polčasu, kde sa nám podarilo znížiť na rozdiel jediného gólu. Aj vďaka nepremeneným protiútokom sa nám nepodarilo nakloniť skóre na našu stranu. Fyzicky zdatnejšie hráčky Rumunska to pohotovo využili a potrestali naše zaváhanie rýchlymi kontrami, ktoré rozhodli o ich víťazstve.




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL