Apr 2024
PUSŠPSN
20

W17 EHF Euro 2015

Tréner kadetiek SR má vďaka prípravným zápasom jasno vo voľbe hráčok na ME


07.08.2013


Čierna Hora - Slovensko 31:22 (14:9)


Kadetky SR absolvovali už aj druhý prípravný zápas v Čiernej Hore. Nepriaznivý výsledok pre Slovenky poukazuje na jasnú prevahu na ihrisku rovesníčok z Čiernej Hory, no skúsenosti, ktoré naše dievčatá nazbierali počas dvoch zápasov proti tomuto súperovi určite vhodne využijú v zápasoch na ME 2013.


Čierna Hora - Slovensko 31:22 (14:9)

Zostava a góly SR: Ďuricová, Hanzalíková, Čičáková - Blehová 4, Kapsová 2, Žákovská 2, Szabó 1, Majerníková 1, Pastorková, Gajdošová 1, Gajdošíková 3, Juríková 4, Pošiváková, Gregušová, Kocaníková 2, Šumberová 2/2, Španihelová .


Tréner kadetiek SR Slavomír Varga: V druhom zápase sme podali oveľa lepší výkon a výsledok zápasu nezodpovedá dianiu na ihrisku. Dokázali sme sa lepšie vysporiadať so súperovou obranou a aj naša defenzíva bola kvalitnejšia. Pri lepšom výkone brankárok a korektnejšom rozhodovaní, to mohol byť zápas s otvoreným koncom. Dvojstretnutie splnilo svoj účel. Otestovali sme si reakciu hráčok na extrémne tvrdú hru a zároveň sa nám vykryštalizovala konečná 16-ka dievčat, s ktorou pocestujeme na ME. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL