Apr 2024
PUSŠPSN
24

W17 EHF Euro 2015

Extraliga a WHIL opäť na televíznych obrazovkách


19.09.2013


SZH podpísal dvojročnú zmluvu so Slovak Sport s.r.o.


Najvyššie domáce hádzanárske súťaže sa vracajú na televízne obrazovky. Priaznivci hádzanej sa už od budúceho týždňa môžu tešiť na priame prenosy z extraligy mužov a spoločnej slovensko-českej súťaže žien (WHIL). Vedenie Slovenského zväzu hádzanej (SZH) totiž podpísalo zmluvu so Slovak Sport s.r.o. s platnosťou do 31. 12. 2015. SZH sa podľa kontraktu zaväzuje udeliť Slovak Sportu vysielacie práva na zápasy extraligy a WHIL, ktoré sa konajú na území SR, a Slovak Sport musí zabezpečiť výrobu a vysielanie stretnutí zo spomenutých súťaží na programoch Slovak Sport TV. SZH udelil Slovak Sportu výhradný súhlas (resp. vysielacie práva) na vysielanie priamych prenosov z extraligy a WHIL prostredníctvom SSTV v týchto vysielacích časoch: štvrtkový termín zápasu je o 16.45 h a piatkový o 18.00 h.


"Sme presvedčení, že je to dobrá správa pre slovenskú športovú verejnosť. Po krachu projektu STV 3 je tu v podobe Slovak Sport TV opäť športový kanál, ktorý dokáže prinášať športovým priaznivcom duely z domácich súťaží. Televízny fanúšik bude mať vďaka našej spolupráci možnosť sledovať každý týždeň dva zápasy z našej mužskej extraligy, resp. zo ženskej WHIL. Hádzanárske súťaže majú slovenským fanúšikom čo ponúknuť a veríme, že si hádzanú na televíznych obrazovkách skutočne vychutnajú," vyjadril sa prezident SZH Jaroslav Holeša. 


Hneď na úvod spolupráce odvysiela Slovak Sport TV dva atraktívne súboje. Najskôr vo štvrtok 26. septembra o 16.45 h duel 4. kola WHIL dvoch veľkých rivalov a najlepších ženských družstiev na Slovensku nielen z uplynulej sezóny Slovan Duslo Šaľa - Iuventa Michalovce. Potom v piatok 27. 9. o 18.00 h prinesie v rámci 5. kola mužskej extraligy na obrazovky konfrontáciu dvoch tímov z čela tabuľky 1. MHK Košice - HK Topoľčany. 


Program najbližších dvoch televíznych zápasov: 
Štvrtok 26. 9. 2013 
16.45 h HK Slovan Duslo Šaľa - Iuventa Michalovce (WHIL) 
Piatok 27. 9. 2013 
18.00 h 1. MHK Košice - HK Topoľčany (extraliga mužov) 





SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL