Apr 2024
PUSŠPSN
25

W17 EHF Euro 2015

Kvalifikačné zápasy tímov SR v priamych prenosoch Sport1


21.10.2013


O stretnutia hádzanárskych reprezentácií Slovenska neprídu ani televízni diváci


Hádzanárske reprezentácie Slovenska čakajú v najbližších dňoch kvalifikačné vystúpenia v bojoch o postup na vrcholné podujatia. Fanúšikovia, ktorí sa nedostanú do hľadiska, o nič neprídu a budú si môcť pozrieť zverenky trénera Dušana Poloza a zverencov kouča Zoltána Heistera v priamych televíznych prenosoch.


„Na základe rozšírenia spolupráce medzi SZH a Chello Central Europe s.r.o. budú oba zápasy reprezentácie žien a domáci duel mužov na Sport1 v priamom prenose,“ informoval generálny sekretár Slovenského zväzu hádzanej (SZH) Martin Simonides.


Vo štvrtok 24. októbra sa od 19.00 h začne vysielanie duelu ženskej kvalifikácie ME 2014 z Rouenu Francúzsko – Slovensko (rozhodujú Laurellová a Engbergová zo Švédska), v nedeľu 27. 10. o 17.00 h príde na rad zápas Sloveniek s Islanďankami zo Šale (Rumunky Nastaseová a Stancová). V stredu 30. 10. sa od 19.15 h pred televíznymi kamerami Sport1 predstavia aj muži SR, ktorí v rámci I. fázy kvalifikácie MS 2015 privítajú v Považskej Bystrici Cyperčanov (rozhodujú R. Geraets a P. Geraets z Holandska).




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL