Máj 2024
PUSŠPSN
3

W17 EHF Euro 2015

Slováci do Rumunska bez Mazáka


01.11.2013


Tréner hádzanárov SR Heister berie do Bukurešti 17-členný káder


Vo výprave hádzanárskej reprezentácie mužov Slovenska, ktorá v sobotu odletí do Bukurešti, kde v nedeľu o 16.30 h SEČ nastúpi proti domácemu Rumunsku v zápase 2. skupiny I. fázy kvalifikácie MS 2015, bude 17 hráčov. Tréner Zoltán Heister mal na tréningoch k dispozícii 18-členný káder, ktorý musel zúžiť o jedného hráča. 


Už vopred avizoval, že to bude jeden z kvarteta pivotov. "Čierny Peter" zostal Martinovi Mazákovi z maďarského klubu Grundfos Tatabánya KC, ktorý sa ortieľ dozvedel po piatkovom tréningu v Bratislave. V rumunskej metropole si budú môcť zahrať Michal Kopčo, Tomáš Adamčík a Tomáš Laho. Slováci na úvod kvalifikácie rozdrvili v stredu v Považskej Bystrici outsiderov z Cypru 35:14.


Nominácia mužskej reprezentácie hádzanárov Slovenska na zápas I. fázy kvalifikácie MS 2015 proti Rumunsku (3. 11. 2013 o 16.30 h SEČ v Bukurešti): 
brankári: Richard Štochl (GK Motor Záporožie/Ukr.), Teodor Paul (Grundfos Tatabánya KC/Maď.), Miloš Putera (TV Grosswallstadt/Nem.) 
pivoti: Michal Kopčo (VfL Gummersbach/Nem.), Tomáš Adamčík (MŠK Považská Bystrica), Tomáš Laho (HC Sporta Hlohovec) 
krídla: Martin Straňovský (FC Barcelona/Šp.), Tomáš Urban, Radoslav Antl (obaja Tatran Prešov), Miroslav Volentics (ŠKP Bratislava) 
spojky: Csaba Szücs ml. (TSV Hannover-Burgdorf/Nem.), Peter Kukučka (Kadetten Schaffhausen Handball/Švaj.), Ladislav Tarhai ml. (BSV Bern Muri/Švaj.), Patrik Hruščák, Oliver Rábek (obaja Tatran Prešov), Ľubomír Ďuriš (HC Sporta Hlohovec), Tomáš Vallo (MŠK Považská Bystrica) 





SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL