Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

Dubajová s Nowym Saczom prvýkrát víťazne, prispela 11 gólmi


04.11.2013


Katarína Dubajová si na svojom tradičnom poste ľavej spojky pripomenula proti Olkuszu kanonierske časy


Takmer mesiac po svojom debute za družstvo MKS Olimpia-Beskid Nowy Sacz sa slovenská hádzanárka Katarína Dubajová dočkala premiérového ligového víťazstva v drese svojho poľského klubu. So spoluhráčkami si v 8. kole PGNiG Superligy schuti zastrieľali proti SPR Olkusz. Výsledok 36:20 (17:8) hovorí sám za seba, bola to jednoznačná záležitosť.


"Veru, už sme museli vyhrať. Teraz máme sériu duelov, v ktorých potrebujeme bodovať," uviedla Dubajová po nedeľňajšom súboji s posledným tímom najvyššej poľskej súťaže mysliac už na blížiace sa konfrontácie s predposledným tímom KPR Ruch Chorzów a tabuľkovým susedom MKS Piotrcovia Piotrków Trybunalski. 


Pre Dubajovú to bol tretí ligový zápas za Olimpiu-Beskid. "Hralo sa mi v pohode. Nastúpila som na svojom tradičnom poste ľavej spojky," poznamenala niekdajšia reprezentačná kanonierka, ktorá mala na triumfe jedenásťgólový podiel. Dokázala sa presadiť nielen z hry, ale navyše s istotou premieňala pokutové hody, z ktorých dosiahla päť presných zásahov. "Dve moje spoluhráčky predo mnou zo sedmičky zaváhali, potom poslala trénerka mňa," dodala 34-ročná spojka.


Zverenky trénerky Lucyny Zygmuntovej sa vďaka vysokej výhre nad Olkuszom ocitli v tabuľke na 7. priečke s minimálnym odstupom na trojicu tímov pred nimi. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL