Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

Ľ. Hudák trénerom junioriek Slovenska


20.11.2013


Ľuboš Hudák povedie juniorské hádzanárky Slovenska v kvalifikácii o postup na MS 2014 v Chorvátsku


Novým trénerom juniorskej reprezentácie hádzanárok Slovenska sa stal Ľuboš Hudák. Štyridsaťpäťročný rodák z Detvy nahradí vo funkcii Darinu Sverákovú, ktorá v roku 2013 postúpila so svojimi zverenkami na ME hráčok do 19 rokov do Dánska, kde obsadili 16. miesto.


"Na základe posúdenia prihlášok do výberového konania reprezentačná komisia navrhla za kouča junioriek SR Ľuboša Hudáka, ktorého správna rada SZH v pondelok potvrdila do funkcie. Hudák je mladý ambiciózny kormidelník, ktorý síce v minulosti netrénoval dievčatá, ale už dokázal svoje kvality. Naposledy priviedol k bronzu hádzanárov HC winLand Michalovce v extralige mužov. Zostavenie realizačného tímu je v jeho kompetencii," informoval generálny sekretár Slovenského zväzu hádzanej (SZH) Martin Simonides. 


Hudák okrem Michaloviec viedol v najvyššej slovenskej súťaži aj HC Sporta Hlohovec. So svojimi novými zverenkami, ktoré čaká v apríli budúceho roka kvalifikačný turnaj o postup na MS 2014 hráčok do 20 rokov za účasti Holanďaniek, Srbiek a Poliek, sa prvýkrát stretne v nedeľu 24. novembra na sústredení v Šali a Šoporni. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL