Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

Glankovičová chce stihnúť zápasy s Iuventou


20.11.2013


Trénerka hádzanárok Bayeru Leverkusen zatiaľ veľa nevie o michalovskej Iuvente, ale chystá sa pozháňať potrebné informácie


Na zaujímavú konfrontáciu v osemfinále Pohára EHF v hádzanej žien 2013/2014, ktorého utorkový žreb dal dokopy Iuventu Michalovce a TSV Bayer 04 Leverkusen, sa teší spojka Denisa Glankovičová. Tridsaťštyriročná Slovenka pôsobí v spomenutom bundesligovom klube od roku 2004, a hoci sa momentálne ešte zotavuje z dlhodobého zranenia kolena, verí, že stihne februárovú konfrontáciu s úradujúcim slovenským majstrom, z ktorého zamierila do Nemecka.


"Vo februári by som už nemala chýbať, chcela by som byť opäť pri tom. V Michalovciach som pôsobila šesť rokov, ale, prirodzene, je to teraz úplne iné družstvo ako vtedy. Ak nerátam duely za reprezentáciu, tak som už desať rokov nehrala na Slovensku. Vzhľadom na to budú zápasy s Iuventou v porovnaní s inými stretnutiami v európskych pohárových súťažiach pre mňa iné a špecifické," uviedla ľavoruká hráčka Glankovičová. 


"Zo športovej stránky zatiaľ nevieme povedať o súperovi veľa, ale máme priestor v pokoji si zistiť potrebné informácie," poznamenala Heike Ahlgrimmová, trénerka aktuálne 6. tímu tabuľky I. bundesligy, ktorá je rada, že cesta za súperom nebude až taká ďaleká. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL