Máj 2024
PUSŠPSN
13

W17 EHF Euro 2015

Iuventa už bez maďarskej brankárky Petrócziovej


20.11.2013


Iuventa Michalovce ukončila spoluprácu s Viktóriou Petrócziovou


Hádzanárky Iuventy Michalovce budú v ďalšom priebehu sezóny pokračovať už bez Viktórie Petrócziovej. Pôsobenie maďarskej brankárky, ktorá prišla do družstva úradujúceho šampióna SR ako letná posila z tímu rumunského vicemajstra Jolidon Kluž, sa na Zemplíne napriek uzavretej dvojročnej zmluve skončilo predčasne.


"Minulý pondelok po domácom zápase 3. kola Pohára EHF so slovinským RK GEN-I Zagorje sme sa rozhodli ukončiť s Petrócziovou spoluprácu. Dôvodom bola nespokojnosť s jej doterajším účinkovaním, svojimi výkonmi nenaplnila očakávania. Tie boli vyššie, ako ukázala medzi troma žrďami. Naše rozhodnutie vyplývalo tiež z formy Lucie Gubikovej, ktorá aj v pohárovom dvojzápase potvrdila, že je najlepšou brankárkou na Slovensku. Aj preto by bol hriech limitovať Gubikovú a na druhej strane by nebolo rozumné, keby brankárka rangu Petrócziovej sedela na lavičke," vysvetlil krok vedenia michalovského klubu športový riaditeľ Iuventy Jaroslav Čúrny. 


Tréner Ján Packa má po odchode 30-ročnej Maďarky k dispozícii tri brankárky. Okrem Gubikovej môže využívať služby ďalšej členky národného tímu žien SR Adriany Medveďovej a ruskej mládežníckej reprezentantky Anastasie Zykovovej. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL